Παραγωγή, Συσκευασία, Τυποποίηση, Αποθήκευση, Εξαγωγές

Καλώς ορίσατε στο δικτυακό τόπο της Kakosimos Farm. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, την τυποποίηση και τη διανομή ακτινιδίων και εσπεριδοειδών με έδρα τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας. Οι κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής καθώς επίσης και τα εδαφικά της χαρακτηριστικά είναι κατάλληλα για την παραγωγή φρούτων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Κύριο μέλημα της Kakosimos Farm αποτελεί η εξυπηρέτηση των πελατών της, για το λόγο αυτό δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και εργαζόμαστε με συνέπεια ώστε να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των προϊόντων στον τελικό προορισμό. Με αφοσίωση στις απαιτήσεις των πελατών, η εταιρεία εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα προϊόντων ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων, σε συνδυασμό με τις διαδικασίες παραγωγής και τυποποίησης που εφαρμόζονται, εξασφαλίζουν την άρτια συντήρησή τους μέχρι να φτάσουν στον τελικό καταναλωτή. Απώτερος σκοπός της επιχείρησης είναι η εφαρμογή της ολοκληρωμένης διαδικασίας από την παραγωγή του προϊόντος μέχρι και τη διανομή του. Όπως πολύ απλά λέμε από το χωράφι στο ράφι. Για το λόγο αυτό όλες οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται εγγυώνται ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Μέσα από την 30ετή και πλέον πορεία στο χώρο της εμπορίας και διανομής, έχουμε δημιουργήσει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.